Infinity Keratine

Wat doet Keratine Plus Infinity?


De innovatieve formule met Oxilamine®technologie gaat een verbinding aan met de natuurlijk aminozuren van het haar en herstelt het haar gedurende de behandeling. Keratine Plus Infinity brengt een reactie teweeg tussen de keratine aminozuren met een verbluffend resultaat: mooie en gezonde haarvezels. Afhankelijk van de inwerktijd en de tijdsduur van het gebruik van de stijltang, is het mogelijk volledig stijl haar te creëren, pluizig haar tegen te gaan of krullen te modelleren.


Wat is Oxilamine®


Het Oxilamine®patent combineert de ervaring en succes van Oxilock Plasma en KeratinPlus en is een innovatie en radicale verandering in behandelingsmethoden om het haar te straighten. Speciale natuurlijke moleculen hechten zich aan het haar zodra ze in aanraking komen met de natuurlijk keratine aminozuren en herstellen het haar gedurende de behandeling. Oxilamine® gaat een meervoudige reactie aan tussen de Keratine aminozuren en genereert een meervoudige opbouw van de vezels en herstelt de zwalvelbruggen.
Dankzij Jean Paul Myné is de wereld van straightening behandelingen volledig veranderd. Gezond stijl haar met een lange houdbaarheid en een natuurlijk effect zijn het resultaat van langdurig onderzoek.


Innovatie, Gemak, Resultaat


Keratine Plus technologie wordt gecombineerd met Oxilock Plasma voor een ongekend resultaat op een natuurlijke basis.

Multi inzetbaar product met een veelzijdig effect
Snel en gemakkelijk aan te brengen

Herstelt het haar met als resultaat zacht en gewillig haar
Lang houdbaar en beschermt tegen weersinvloeden
Gemak en maximale kleurstabiliteit
Keratine Plus Infinity staat voor:
Een speciale behandeling die geschikt is voor alle haartypen en het haar glad maakt en herstelt. Dankzij de Oxilamine®technology wordt het haar gestraight, sterker, gezonder en glanzend.
De haarstructuur wordt hersteld en intens verzorgd. Keratine gold

Dubbelklik om naar instagram te gaan voor voorbeelden

KERATIN PLUS GOLD TREATMENT

Een speciale behandeling om het haar 100% stijl te maken.

Permanent stijl, om het half jaar werk je jouw uitgroei bij.


KERATIN PLUS GOLD gebruikt een mix van organische zuren, suikers, aminozuren, derivaten uit cellulose en proteïne van planten om de vezels van het haar te veranderen en het voor een langere periode glad en stabiel te maken met een indrukwekkende afname van het volumen en zonder de keratin disulphide banden te beschadigen.


De behandeling vermindert de opname van water door het haar en beschermt het daarmee tegen vocht, zout water en regen. Het product bevat geen allergenen, formaldehyde of andere schadelijke aldehydes. De vermindering van het volume is uitzondering en het haar wordt helder, gemakkelijk te kammen en voelt bij aanraking heel zacht aan.


KERATIN GOLD PLUS TREATMENT wordt in het bijzonder aangeraden voor Afro-type, gekroesd of natuurlijk haar.

Belangrijkste ingrediënten:
Organische zuren, gehydrolyseerde tarwe proteïnen en bevochtigers gemaakt van olijfolie.

Botox voor je haarDe botox behandeling werkt op de buitenste laag van het haar (de schubbenlaag).


Het haar heeft een schubben laag, hoe meer het haar verouderd hoe minder schubben je op het haar overhoudt. Het haar bestaat uit 8 tot 12 schubbenlagen over elkaar heen. De schubbenlaag wordt steeds minder als het haar verouderd ook verlies je schubben door beschadiging van het haar door bijvoorbeeld te veel hitte bronnen op het haar of chemische behandelingen.


Wanneer de schubbenlaag weg is op het haar zal je kleur ook veel sneller verslechteren, je keratine gaat er sneller uit en het haar neemt de voeding stoffen minder goed op en kan deze niet vast houden in het haar.

Wat doet de de botox behandeling?


Het bouwt opnieuw de schubben laag op, daar waar het niet meer zit. Dit komt door ceramide 3 dit komt het meest dichtbij de haarvezels en huidvezelfs van de mens.


De botox behandeling werkt progressief dit betekend hoe vaker je de behandeling doet hoe meer schubben er opgebouwd zullen worden op het haar en blijft het steeds langer zitten.


De botox behandeling kan gecombineerd worden met alle andere behandelingen van Jean Paul Myné.